име:
парола:

вход
търси в сайта

Инвитро болница МБАЛ НАДЕЖДА
Инвитро болница МБАЛ  НАДЕЖДА

Фирма LZ- Подови системи взе участие в изграждането на обекта с доставката и монтажа на всички подови настилки за болницата.

С цел създаване на представителност и комфорт, във фоайето бяха избрани дизайнерските, ново поколение PVC настилки на плочи на Windmoller –  колекция BACANA, внос от Германия. PVC настилката е с дебелина на плочите 5 мм, предназначена за висок трафик , а монтажът е на „клик” система, без лепене.

     В коридорите и стаите е монтиран линолеум на Armstrong – Германия, като всеки етаж е решен в различен цвят – жълт, син, розов и т.н. Линолеумът бе предпочетен поради изцяло естествените си съставки и освен антибактириалните и антистатични свойства, които притежава , той е противоалергичен.

     В операционните блокове и стаите с медицинска апаратура  са използвани PVC настилки на рула:

UPOFLOOR – Финландия, Серия    Estrad  и  GAMRAT – Полша, Серия Elektra 43.

Тези настилки са антистатични и проводими, специално създадени  за операционни и интензивни отделения, за да отвеждат статичното електричество.

Всички настилки са с най-висок клас износоустойчивост – Клас 34/43 и Пожаробезопастност – Bfl-S1 и отговарят на съвременните изисквания за такъв клас сгради.

    За линолеума и PVC подовите настилки е използвано висококачествено лепило Forbo – внос от Германия


Copyrights © 2016 Bulfix © 2011- design: Maksoft Net
wwww.lz-floor.com